Cladiri de birouri

Furturile din locuri precum cladiri si birouri administrative, ministere, birouri guvernamentale, banci si agentii nu sunt un lucru neobijnuit. Nu doar hotii sau angajatii fura bunuri, dar si pierderea informatiilor confidentiale si susceptibile este un risc particular. In asemenea cazuri protectia antiefractie este o intrebare despre protectia traiului dumneavoastra.

O dorinta mai mare de transparenta si servicii mai bune in astfel de locuri, de asemenea ca rezultat in spatii mai mari si in zone de consultata client. Aceste masuri de securitate si cerinte de securitate mai sporite necesita un concept de securitate ce trebuie sa dea dovada de un control acces eficient.

test.evva.biz/loesungen/gebaeude-objektabsicherung/buerogebaeude/individuelle-loesung/ro/

Beneficiile dumneavoastra din solutia EVVA individuala dinr-o privire

EVVA a furnizat sisteme de securitate pentru locatii cum ar fi cladiri de birouri, birouri de administratie publice si banci in Europa de zeci de ani. Poti beneficia de experienta noastra : EVVA va lucra cu dumneavoastra, pe dezvoltarea solutii ideale pentru locatia dumneavoastra - potrivite pentru nevoile de utilizator, pentru managementul cladirii si structural. Atunci cand este selectat un sistem, prioritatea este data cerintelor dumneavoastra specifice, eficienta costurilor si a investiilor si sigurantei, pe termen lung, intotdeauna luand in considerare cele trei asepecte de confort, de management si securitate.