Case

Spre deosebire de cei ce locuiesc in apartamente, oamenii ce lucuiesc in case trebuie sa in considerare mai multe zone de protectie. Sistemul de securitate nu numai ca trebuie sa asigure usa de la intrare, dar si numeroase geamuri, usi interioare, geamuri laminator, porti de gradina, usi de subsol, garaj si multe altele.

Protectia dumneavoastra completa de la EVVA

Casa ta poate avea o multime de puncte de securitate slabe – Solutia pe care ti-o ofera EVVA v-a acoperi toate aceste lipsuri:

  • Cu EVVA, iti poti asambla singur, sisteme de inchidere de inalta siguranta, si apoi vei putea sa inchizi toate usile si ferestrele folosind doar o cheie – de la cutii de scrisori si case de vacanta  pana la  ferestre luminator, si usi de pivnita. Multumita cardului de securitate numai tu poti comanda sau solicita chei si cilindrii de la EVVA sau un partener EVVA
  • Nou: cilindru electronic e-primo va da posibilitatea sa creati instant autorizatii de acces  la casa sau eventual sa le restrictionati la fel de repede. Fara calculator (PC), fara software, fara fire.
  • Un sistem de alarma sofisticat ce are in dotare senzori de contact si miscare, precum si fum si detectie la spergerea geamului  ofera  protectie absoluta pentru casa ta.

Un simplu sentiment de bunastare

EVVA nu doar ca protejeaza casa si proprietatea ta, dar de asemenea iti furnizeaza de asemenea un lucru important ” sentimentul ca esti in siguranta intre propri tai pereti”.