Apartamente

Esti la serviciu tot timpul si adesea afara din casa? Doar gandeste-te, cand esti plecat si imprejur – asa sunt hotii. Cu EVVA poti sa pui stop oricarei vizite nedorite.

  • Cand esti plecat o sa fi cu gandul ca ti-ai pus apartamentul in mainile unui dintre cei mai traditionali, dar si cei mai moderni specialisti in tehnologia de securitate.
  • Cand esti acasa si te simti in siguranta, multumita sitemului de securitate EVVA multi-pantentat, care si-a dovedit eficienta in toata lumea.

Inamicul evident pentru pradatori si hoti

Chiar vazand numele EVVA hoti stau pe ganduri. Hotii stiu tot ce inseamna sisteme de securitate si pot recunoaste ce inseamna produs de inalta calitate din acest domeniu imediat. Criminologi au confirmat ca aproape toti criminalii cedeaza imediat, daca securitatea pare sa fie impenetrabila, si necesita prea mult timp si de asemenea cunostinte de specialitate.

Protectie tripla pentru casa dumeneavostra

O combinatie foarte dezvoltata a trei produse este folosita pentru echiparea usii cu un sistem de securitate superior si ofera protectie eficienta impotriva efractiei :

  • Un sistem mecanic inovativ de inchidere si/sau sistem de inchidere electronic. o garnitura de securitate anti-efractie,  care este la fata cu cilindrul
  • si o yala de securitate aditionala, ce ii permite usii sa fie deschisa intr-o pizitie sigura.       

Cuprinzand toate aceste lucruri o sa aveti o securitate optima pentru casa dumneavoastra.

O sa gasiti informatii detaliate despre sistemele de securitate pentru dumeanvoastra anume pentru usi si ferestre si sisteme de alarma si supraveghere video  de la EVVA pe   site-ul nostru de produse.