Protectie impotriva efractiei: Cum iti poti securiza cel mai bine casa?

  • Entspannte Familie
  • Hotii intra pe geamuri si luminatoare, usile fortate pot indica imediat slabiciunea sistemului de securitate. Cilindri standard, si vulnerabilitatea incuietorilor ridica un zambet pe fata spargatorilor inainte de a se apuca de treaba. Sistemele cu inalt grad de securiate EVVA pot pune stop acestor efractii.   
  • Ca un studio efecuat de catre EVVA si Institutul de Cercetare Integrata arata ca cele mai multe persoane vor implementa masuri pentru prevenirea spargerilor doar daca ei sau persoane cunoscute au fost victime ale unor spargeri. Acest lucru inseamna, in ulte cazuri, ceva trebuie sa se intample inainte ca spargerile sa aibe loc, si anume sporirea securitatii. Daca doresti sa previi inainte ca un rau sa fie creeat, produsele cu success global EVVA va vor oferii pace in minte atunci cand vine vorba de confortul casei dumneavoastra.

Ce ofera protectie reala impotriva hotilor?

Chiar si cele mai simple precautii sunt un ajutor mare, cum ar fii intodeauna inchiderea usilor, nelasarea geamurilor intredeschise tot timpul, sau asigurandu-va ca vecinii mai arunca o privire, o masura ce deseori este subevaluata.  Cu toate acestea, protectie impotriva hotilor profesionisti pot fi furnizate doar de solutii de securitate de inalta clasa.

  • Sistem mecanic de inchidere

Solutiile de securitate de inalta clasa isi dovedesc valuarea – firma EVVA este un nume destul de descurajant prin randurile hotilor. Ce sistem de securitate este ideal pentru asemenea cerinte? EVVA iti va spune ce iti trebuie exact: Sistem mecanic de inchidere.

  • Sistemul de inchidere electronic

Solutiile electronice sunt de asemnea in ascensiune, populare in proprietati industriale. Produsele EVVA sunt extrem de usor si comod de folosit: In cazul e-Primo de la EVVA, de exemplu, trebuie sa aplici simplu suportul de identificare cum ar fi cardul sau o cheie buton si poti sa deschizi sau sa inchizi instantaneu, fara cablare, fara program, fara ajutorul calculatorului.