Protectie anti-efractie : Cum imi pot securiza compania mai bine?

Politia vine la magazinul de electrocasnice ABC. Bunuri evaluate la zeci de mii de Euro au fost furate din depozit. Devine aparent faptul ca lipsa sistemului de securitate a facilitat munca hotului. Aceeasi zi – alta locatie: Un angajat al filialei respective al respectivului lant de magazine intra in magazinul respectiv de sute de ori fara autorizare. Pentru a treia oara luna asta, fura bunuri de valoare considerabila nefiind observant. Nu exista sistem de control-acces. Un sistem de securitate ar previni furtul. Exemple cum ar fii acestea demonstreaza importanta sistemelor complexe de securitate la sediul companiei. Cele mai multe companii au luat la cunostinta de astfel de sisteme dar nu au luat nici o masura pentru prevenirea acestor evenimente. Luati masuri de prevenire acum – EVVA unul dintre furnizorii de sisteme securitate in Europa, va fi incantat sa va ajut

Pericol potential din afara sau inauntru

  • Spargerile sunt un fenomen de zi cu zi in magazine si spatii comerciale. Un sistem de inchidere mecanic, cum ar fi sistemul 3KSplus de la EVVA, este essential si ofera protecite pe durata lunga impotriva diferitelor metode de spargere. Sistemele de alarma de asemenea monitorizeaza spatiile interioare 24 de ore pe zi.
  • Pericolul nu vine intotdeauna de afara. Companiile se confrunta cu o crestere a furturilor din randul angajatiilor din propria lor forta de munca sau chiar de catre clienti. Aceasta este o zona sensibila ce nu ar trebui sa fie accesibila tuturor. Sistemul de control-acces SALTO XS4 asigura ca doar personalul autorizat poate deschide si inchide diferite camere, cum ar fi zone de depozitatare(magazii). Un sistem de supraveghere video poate fi montantat usor si in cel mai scurt timp posibil.

Nu lasa problema de tehnologie de securiate sa te copleseasca   

O versiune la utilizarea tehnologiei necesare, sau teana de cheltuieli pnetru cablare sunt motive comune pentru o lipsa in sistemul de securitate. Aceste afirmatii sunt nefondate, dar cu toate acestea sistemele de securitate  EVVA sunt usor de folosit si pot fi implementate fara cheltuieli mari.

Cum beneficiezi de pe urma EVVA

  • Usor de folosit si la un pret bun : ca sistem de securitate integrat pentru toate locatiile si grupurile de utilizatori.
  • Investitie sigura, pe termen lung : solutiile de securitate EVVA se poat extinde o data cu compania si poate fi marit oricand , pentru a include cladiri sau extensi noi.
  • Combinatia ideala a tehnologiilor testate in timp :  Mecanizarea ofera securitatea sistemului de baza.  Cele electronice sunt primoridale pentru zone sensibile ale companiei. Determina cine poate intra in zone sensibile si la ce ora ( client, angajati, serviciul de curatenie, etc.)
  • Sistemul de alarma si/sau video ideal pentru supraveghere pentru domeniul afacerii tale.
  • Sistem de inchidere mecanic cu ocolire pentru serviciu de pompieri.
  • Fondata in 1919, EVVA este o companie cu traditie si zeci de ani de experienta in sectorul de securitate. Poate oferii numeroase referinte de la clientii din toate industria in toata lumea.