O privire de amsamblu arata clar cele 4 sisteme de cheie master. Echipa sau partenerul EVVA va va oferii cu placere informatii cu privire la ce tip este perfect pentru proprietatea dumneavoastra.

Grupul general principal de sistem de chei

Mai multe grupuri principale cu grupuri subordonate sunt combinate sub o cheie generala master in concordanata cu ierarhia structurii companiei (pentru organizati complexe cum ar fi companii administrative si infrasctructurale, industriale, etc.)

  • Illustration einer General-Hauptgruppen-Schlüsselanlage

Sistemul de cheie principal

Sistemul principal de cheie este unul cu diferiti cilindri de inchidere la care o cheie master este atribuit (ex. pentru sectorul comerial).

  • Illustration einer Haupt-Schlüsselanlage

Sistemul central de inchidere cu cheie tehnica master

Pentru ansambluri rezidentiale de extemplu, apartamentele individuale au cilindri de inchidere diferiti. Fiecare locuitor inchie apartamentul si usa de la intrare cu cheia sa. O cheie master poate fi creeata cu conditia sa blocheze toate camerele tehnice.

  • Illustration einer Zentralschlossanlage mit technischem Hauptschlüssel

Sistemul combinat de cheia master

Ca un plus fata de sistemul cu cheie master mecanica, usile sunt de asemenea  protejate cu un sistem electronic de inchidere. Atat sistemul mecanic, si sistemul electronic pot fi operate de catre un utilizator cu identitate (cheie combinata).