Strategie

acces catre securitate

Incepand cu 2004, sloganul “Acces catre securitate” a stat la baza noi stragegii pentru corporatie, si este inseparabil din numele brandu-ului EVVA. Astazi EVVA nu se recomanda doar ca un producator de sisteme de inchidere electronice sau mecanice, de asemenea este si un consultant si planificator pentru toate intrebarile referitoare la tehnologiile de securitate " Raspunderea sociala  corporativa (CSR)" are intotdeauna un mare rol in aceasta problema.


Constant conceptul nostru se bazeaza pe 3  principi: confort, organizare si securitate. Fiecare solutie de securitate pentru o proprietate ia in considerare acest principiu si da considerare celor 3 principii de baza in timpul procesului de planificare.

  • Beratungskonzept von EVVA - EVVA-Trinity-Prinzip: Komfort, Organisation, Sicherheit

Securitate privata

Securitatea privata este unul dintre domenile noastre strategice de activitate. Pentru aceasta arie, EVVA ofera produse de securitate de inalta calitate pentru case si apartamente. Atentia este intotdeauna pusa pe nevoile individuale specifice, in timp ce luam cele mai bune metode de aprovizionare in considerare.

Securitatea cladirilor si a proprietatiilor

Sistemele de inchidere mecanice si electronice sunt folosite in organizarea proprietati si a sectorului de securitate pentru cladiri. Producem solutii speciale si de asemenea in acest fel determinam optiunea cea mai economcica pentru clientii nostri.

Integritatea Sistemelor

Integrarea de sistem este segmentul cu cea mai mare crestele la EVVA. Acesta este utilizat pentru a conecta sisteme de securitate, cum ar fi sisteme de inchidere mecanice si electronice, sisteme de acces control, echipamente video si/sau de inregistrare sau sisteme de supraveghere video. Servicile nostre variaza de la audit-uri de securitate pana la coordonarea si dezvoltarea solutiilor de securitate integrate. Produsele noastre pot fi de asemenea incorporate in sisteme de securitate deja existente.